Esports

CADA VEGADA H HAN MES TEATREOS

CADA VEGADA HI HAN MES TEATREOS A L'ESCOLA

En lescola gavina cada vega hi han mes treatreos en lescola i la clase que mes treatrea es primer de primaria el porter es para el tir i diu que es falta marques un gol i el porter diu que es falta.I ademes si eres de quart cinque o sise de primaria no pats jutar ni el defensa pot jutar

ES JUGUA A FUTBOL O ES VA EN PATINS?

La jent de cinque i sise de l'escola gavina juguen a futbol o van en patins ? ni una de les dos fan futbolpatins es una mescla de futbol i patins . Pero el causant de aquest nou deport es el mestre Ivan al dir que el divendres portarem patins per fer alguna cosa  pero la gent es portava avans del divendres i jugava a futbolpatins

UN ALTRA VICTORIA
27/3/2011 adria sanchis/picanya
El dissabte 26 de març el japones Kei Nishikori va pedre davant de l'espanyol Rafa Nadal.

El dissabte 26 de març rafa nadal va guanyar a el japones Kei Nishikori. El numero 1 del mon va guanyar 6-4 i 6-4 al numero 62 del mon. "si vull continuar en la competicio haure de millorar els meus saques" ha atmitit Rafa Nadal. Ara en la tercera ronda haura de competir contra l'espanyol Feliciano Lopez.

VILLA, EL MAXIM GOLEADOR DE LA SELECCIO
El dissabte 26 de març, Villa es va proclamar el maxim goleador de la seleccio.

El dissabte 26 de març Villa va marcar el gol que el va situar a la posicio numero 1 del ranking
del maxims goleadors de la seleccio espanyola de futbol. Aquest gol el va marcar a la Republica Checa. Al marcar el gol el va dedicar a Pepe Reina, poter suplent de la seleccio. Ara Villa a marcat 46 gols, dos mes que els de Raul Gonzalez, que durant molts anys va ser el maxim goleador de la seleccio.

AT.MADRID VS VILLAREAL

El disabte 5 van jugar un partit de futbol AT.MADRID vs VILLAREAL.

El disabte 5 van jugar el AT.Madrid i el Villareal ael estadi DEL VICENTE CALDERON. El resultat final va ser 3 a 1 a favor del madrid. Els gols de el AT.Madrid els van marcar Reies el primer, Agüero el segon i Forlan el tercer. El gol del Villareal el va marcar Godin.

VALENCIA VS  BARÇA

El dimaig 1, va jugar el Barça contra el Valencia.

El dimaig 1 van jugar el Barça i el Valencia al Mestalla. Mesi va marcar el gol de la victoria al minut 75, pero avans del descans va tindre unes oportunitats uniques pero les va fallar. El Valencia tambe va marcar un gol pero el arbitre va dir que era fora de joc, encara que molts aficionats pensen que no. Soldado, despres de el descans va tirar un tir a porteria que va anar rosant el palo.

JORNADA 19 DE LA LIGA 2011

resultat del partits de la jornada 19 de la liga bbva de l'any 2011.

BUSQUETS EN EL BARÇA FINS AL 2015
 El centre campista Sergi Busquets ha renvat huy el seu cantracte fins al juny de 2015. Li han donat 150 milions d'euros per l'ampliació del cpntracte, hi ell ho a descrit com un somni estar un any més en el Barça
ELISA ALCAIDE/ LA TORRE, VALENCIA
Sergi Busquets, el centre campista del Barça, ha ampliat el seu contracte un any més, ha definat la seva continuació en el equip azulgrana com "Un somni complit".

Busquets, jugador de la selecció espanyola, ha firmat una prolongació de el seu contracte fins ha 2015 amb una opció d'un any més, i amb 150 milions d'euros. La negosació s'ha estat prolongat durant les unltimes setmanes

En l'entrenament, on l'han aplaudit tots els seus companys per la renovació, Busquets ha sigut el invitat en la sala de entrevistes del club.

Rafa Nadal en el partit/Guillem Teruel Sanchis
Rafa  nadal is lesionat d'un partit contra David Ferrer
Rafa Nadal el brillant jugador de tenis is l'esionat d'un partit de tenis contra David Federer tambe un brillant jugador. Peró encara així no suspen el partit per la l'exió.

BARÇA VS HÉRCULES

El Barça vs Hércules va ser el dissabte a les 8:00 en punt . Com era de esperar el Barça guanya 3 a 0  a l' Hércules.

hercules=0-3=barçelona

casa Teruel / Guillem Teruel

El Barça es va enfrentar contra l' Hércules  el dissabte a les 8:00 en punt. El resultat va ser 3 Barça 0 Hércules. Pero el delanter sentral Trezeget va estar molt prop de marcar un gol pero el porter del Barça va ser Valdes per la l'exio de Pinto l'altre porter del Barça en el partit deBarça vs           .

El primer gol va ser de Pedro pase de Messi.El segon gol va ser de Messi passa de Villa . Tercer gol de Messi tambe pase de Dani Alves.